Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
13,90 €
Menny.:db
Termék címkék: előtápozott, föld, lightmix, plagron

Plagron Lightmix Perlittel 50 liter

Ár:
13,90 €
Menny.:db
Cikkszám: PLGRLM50
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Plagron

Leírás és Paraméterek

Plagron Lightmix Perlittel a legjobb, gondosan kiválasztott tőzegfajták keveréke

pH 6 - 7
EC 0.7 - 1.1
Előtápozva 1,5 kg / m³ ásványi műtrágyával (NPK 12-14-24)
 

A Plagron Lightmix a legjobb, gondosan kiválasztott tőzegfajták keveréke. Különböző típusú rostok és perlit hozzáadása olyan könnyedséget és oxigénszintet eredményez, amely csak a Plagron minőségű szubsztrátokban található meg. Csak minimális mennyiségű tápanyagot adtak a Lightmix-hez. Ez teszi a Lightmixet a tökéletes termesztőközeggé, hogy a saját döntése és választása szerint tudja a tápanyagok mennyiségét kontrollálni benne. A Lightmix a legmagasabb hozamot a Plagron Terra Grow, a Terra Bloom és a Plagron adalékanyagokkal együtt használva éri el.

Plagron Lightmix Perlittel a legjobb, gondosan kiválasztott tőzegfajták keveréke

Karakterisztikája:

  • Tőzegmoha, perlit.

Plagron Lightmix Perlittel

Használata:

  • A Plagron Lightmix egy szubsztrátum, amely közvetlenül használható virágos növények ültetése és átültetése során. Az első hét után kezdje meg a tápoldatok használatát.
  • A Lightmix előtápozott, egy hétre elegendő tápanyagot tartalmaz. 
  • A Lightmix ásványi tápanyagokkal való felhasználásra készült. Ez azt jelenti, hogy a pH-érték és az EC-érték befolyásolja a tápanyagok felszívódását. Ezért fontos, hogy gondosan kövesse figyelemmel ezeket.
  • Használhatja az Alga Grow-t és az Alga Bloom-t a 100% -os TERRA Lightmix és Growmix termesztőközegben. A Lightmix használatával ez körülbelül egy hét, míg a Growmixnél körülbelül három hét után használhatók a tápoldatok. Amíg ez az időszak tart, figyelemmel kell kísérnie a pH-értéket és az EC-értékeket. Nem lesz szükség tápanyagok hozzáadására. Miután az előtápozás időszak letelt, elkezdheti az Alga Grow vagy a Bloom hozzáadását, és már nem igényel akkora figyelmet. A kettő közötti időszakban csak a pH-értékre kell figyelembe venni. Az Alga Grow és az Alga Bloom tökéletesen jól működik a 100% -ban TERRA termesztőközegekben. Azonban a Growmix és a Lightmix nem szerves, és nem tartalmazza a talajéletet.
  • Az 1-2 hetes csemete már készen áll a Lightmixbe ültetésre.
  • A magról hajtatáshoz és hajtásokhoz tartozó földnek alacsony az EC értéke. Ez elősegíti a fiatal növények csírázását és gyökeresedését. A Plagron Seeding and Cutting Soil finom szerkezete biztosítja a gyökerek optimális fejlődését, így azokhoz azt ajánljuk.
 
Jövedelmező növekedés és saját belátása szerint tápozható!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!