Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de

Propagátorok

Propagátorok banner,

Nincs semmi kielégítőbb vagy kifizetődőbb, mint a növények magokból vagy dugványokból történő szaporítása, és valójában sokkal költséghatékonyabb, mint megvásárolni a növényeket. A propagátorokat úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb kezdést biztosítsák a növények fejlődésének megindulásához.

Mindenek előtt szükséges eldönteni, hogy milyen típusú propagátorra van szükség. Figyelembe kell venni mire lesz szükség (hely, fűthető-e legyen a propagátor vagy sem, mennyi hajtást vagy magot szeretnének bele ülteni és így tovább...).

A propagátorban szaporítandó növények nagyon sebezhetők, és környezetüket körültekintően ellenőrizni kell a megfelelő fény, páratartalom, melegség és higiénia mellett. Nagyon hasznos lehet ebben a folyamatban annak biztosítása, hogy jól megtervezett propagátorok, vetőtálcák és nevelő cserepeket használjanak a termesztési folyamat során.

A fűtött propagátorok folyamatos meleget nyújtanak, amely könnyedén szabályozható. A fűtetlen szaporítók tökéletesek beltéri ablakpárkányon, télikertben vagy fűtött üvegházban.

Amint a csemeték elkezdenek levelek hajtani és növekedni a propagátorban, a legjobb döntés, ha cserepekbe ültetik őket egy vetőtálcával, amely egyszerűbbé teszi az életet, kevésbé hajlamos a károsodásra, és könnyen mozgathatók, mielőtt eljön az idő, hogy végre elültessék őket.

Nézze meg a szaporítóhoz tartozó egyéb kiegészítőinket, beleértve a palánta címkéket és a Jiffy korongokat.

Rendezés: