Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de

Bio Nova prémium növénytápok

Bio Nova kategória,

Bio Nova a növénytápok szakértője

Az 1990-es évek eleje óta a Bio Nova minden termő és virágos növény prémium műtrágya gyártójaként ismert. A több éves tanulmányok és kutatások, a gyakorlati tapasztalatokkal és az ennek eredményeként megszerzett mély meglátásokkal kombinálva egyedülálló csúcskategóriás termékekhez vezettek. A termékek megkülönböztető jellemzői a minőség, a tisztaság, a környezetbarátság, a könnyű használat, a magas hozam és a kiváló végeredmények.

A vállalat politikája magában foglalja az üzleti kapcsolatok fenntartását a külső kutatóközpontokkal és laboratóriumokkal. Kapcsolatba lépnek a tudományos közösség tagjaival, akiknek tanulmányai megfelelnek az érdeklődési körüknek.

Kapcsolatot tartanak a nemzetközi piaccal azon fejlesztések és ötletek kapcsán is, amelyek jobb termékekhez vezethetnek. És ami a legfontosabb ... mindig nyitva tartják ajtóikat az ügyfelek előtt, és felkérik őket, hogy ötleteljenek. Meghallgatják aggodalmaikat és kívánságaikat, és olyan termékekkel válaszolnak, amelyek megfelelnek a követelményeiknek.

A Bio Nova termékek alapja számos fő szempontot felölel. Minden vonal a speciális alkalmazáson alapul, figyelembe véve az alkalmazott termesztési módszert.

Rendezés: