Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de

Advanced Hydroponics of Holland alaptápok

Advanced Hydroponics of Holland Alaptápok

Ajánlott a Holland Formula 1, 2 és 3 kombinációja a 18 órás vegetációs szakaszban,a legjobb garancia a kiváló minőségű eredményre és az erős, egészséges növényekre, buja zöld levelekkel. A GROW komponens megteremti a növény termésképződéséhez szükséges feltételeket a következő a virágzási szakaszhoz. A GROW komponens alkalmazását 21. és 30. nap között fel kell függeszteni, miután növényei beléptek a tizenkét órás virágzásifázisba.

A virágzási fázis a növény életének termékeny szakasza. A Holland Formula BLOOM a virágtermelés "erő-étrendje". A BLOOM biztosítja, hogy a növények megfelelő tápanyag-egyensúlyt kapjanak, ezzel ösztönözve a kiváló minőségű virágok optimális növekedését.

Látni fogja, hogy a MICRO a siker titka, amely támogatja a termések képződését a növény teljes életciklusa alatt. A holland Formula MICRO kelátos mikroelemek erős tápanyag-keverékéből áll, egyedi pH pufferekkel kombinálva, így extra erőt és stabilitást biztosítva a növekedéshez.

Ha a Dutch Formula ásványi összetevőit vízzel hígítja, gazdag és kiegyensúlyozott tápoldatot kap növényei számára. A Dutch Formula alkalmas minden termesztőközegben.

Rendezés: