Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ön itt jár: Kezdőlap >

BioBizz organikus növénytápok

Biobizz kategória,

BioBizz az organikus növénytáp

A Biobizz-nál úgy vélik, hogy a növények és az emberek egészsége egyaránt fontos. Ezért termékeik semmiféle mesterséges adalékot, szintetikus növényvédőszert vagy káros nehézfémet nem tartalmaznak.
Csak ellenőrzött eredetű 100% -ban tanúsított természetes összetevőket használnak. Ha a növényeket a Biobizzt használva gondozzák, nem csak ízletesebb, de biztonságos és egészséges is annak, aki elfogyasztja termést.

A környezet tiszteletben tartása létfontosságú kérdés, de a Biobizz-nál is úgy vélik, hogy nem szükséges lemondani az eredményekről az ökológia mellett. Ezért 100% -ban bio termékeik garantálják a lenyűgöző termést, mind minőségben, mind mennyiségben.
Az ökológiai gazdálkodás azt jelenti, hogy a legtöbbet kihozzuk abból, amit a természet kínál nekünk. Ez bőséges termést, egészséges növényeket, buja virágokat és intenzív természetes ízt jelent.

Létrehoztak egy sor szerves szubsztrátumot, folyékony műtrágyát és szubsztrátfokozót a legigényesebb gazdálkodók számára.

Cégük több tanúsítvánnyal rendelkezik, mint az ágazat bármely más vállalata, hogy garantálja az összes Biobizz termék eredetét és gyártási folyamatát. Keményen dolgoztak a legbonyolultabb teszteken való megfelelésen és olyan tanúsítványok megszerzésén, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy termékeik 100% -ban szervesek legyenek és ezek mellett tiszteletben tartják a környezetet

Rendezés: