Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
41,50 €
Menny.:db
Termék címkék: adwa, cserélhető, ph, szonda

Adwa AD1286 pH mérő szonda

Ár:
41,50 €
Menny.:db
Cikkszám: ADWAD1286
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Adwa

Leírás és Paraméterek

Adwa AD1286 pH mérő szonda

A rendszeres használat során még a legjobb eszközök is elromolhatnak, viszont a növénytermesztőknek minden esetben megbízható értékekre van szükség a tápoldatok pontos pH és EC értékének meghatározásához, hogy a növények a lehető legegészségesebbek legyenek és nagy hozamot hozzanak.

Az Adwa AD1286 egy cserélhető elektróda 2 méter kábellal, ami segíti a hibás értékek kiküszöbölését.

.

Adwa AD1286 pH mérő szonda

Általában, hogy elektróda hibára utal, ha a pH-mérő az oldatban -2,0 pH-t vagy 16,0 pH-t mutat, vagy ha a kalibrálás sem sikerül a megfelelő puffer oldattal.

Amennyiben az előbbi eset lép fel és már nincs gyári garancia, rendeljen csere elektródát, és mi raktárról postázzuk Önnek.

Használható a következő készülékekhez:

  • Minden BNC csatlakozóval rendelkező Adwa pH-mérőkhöz

Amelyeket megvásárolhat webáruházuk kínálatából.

Használata:

  • Két edényt használunk a kalibráláshoz. Mindkettőbe ugyanolyan értékű kalibráló oldatot kell tölteni, de az első edény csak a szonda leöblítésére szolgál, a tényleges kalibrálást a második edényben kell elvégezni a már leöblített szondával.
  • Az is fontos, hogy a kalibráláshoz mindig friss oldatot használjunk. Ez például az egyszeri kalibrálásra szolgáló tasakos oldatokkal biztosítható.
  • Ha az általunk használt műszer többféle értékű kalibráló-oldat használatát is lehetővé teszi, akkor célszerű a mért minta koncentrációjához közeli értékű oldatok használata. Az EC-mérőt nem kell olyan gyakran kalibrálni, mint a pH-elektródot, de fontos a rendszeres ellenőrzés, mivel a szonda állapotának változása és öregedése kalibrálással kompenzálható. Tanácsos elolvasni a műszer használati utasítását, mivel vannak mérőeszközök, amelyek csak adott értékű oldatokkal kalibrálhatók.
 
Ügyeljen, hogy ne kerüljön szembe és bőrre! Gyermekek elől tartsa elzárva! Használat előtt alaposan rázza fel!
Az optimális minőség megőrzése céljából tárolja 7 és 30 celsius fok között. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!