Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
18,50 €
Menny.:db

Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák

Ár:
18,50 €
Menny.:db
Cikkszám: CO2BAG
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák

A Smart CO2 zsák kicsi és könnyen megfizethető, amely szén-dioxidot termel növényeinek. Meggyorsíthatja növényeinek növekedési sebességét,gyorsabban érik a termés, javítva az ízét, a színét és a hozamot.Az intelligens CO2 tasak használata biztonságos, karbantartás nélkül könnyen beüzemelhető.

A szén-dioxid, olyan fontos a növények számára, mint az embereknek az oxigén, tehát a növények növekedéséhez az egyik legfontosabb elem. Minden növénynek szén-dioxidra van szüksége a növekedési fázisban. Amennyiben egy növény nem jut elegendő szén-dioxidhoz a levegőből, akkor az lassítja növekedést.
A CO2 kategóriában található termékek hatékony és egyszerű módja annak, hogy több szén-dioxidot adjon a növénytermesztési területhez túlköltekezés nélkül.

Szerezzen be egy Smart CO2 zsákot 2-3 héttel a vetőmag elültetése után. Tegyen 6 lyukat a zsák tetejére, és akassza fel a növényei fölé. A Smart CO2 Bag csak 18 °C (64 ° F) feletti hőmérsékleten termel szén-dioxidot. A zárt tasakot száraz és hűvös helyen tárolja.

 
Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák

Használata:

  • Szúrjon ceruzával vagy csavarhúzóval 3-6 lyukat a tasakba, nagyjából 1 hüvelyknyire a tetejétől. Ne érintkezzen a táska tartalmával. Ha a zacskó 3 napon belül nem kezdett CO2-kibocsátást, óvatosan helyezzen be 1-2 ml tiszta vizet egy meglévő lyukon keresztül az aktiválás elősegítése érdekében.
  • Kábelkötegelő segítségével tegye a táskát növényei fölé. Helyezze a táskát a légbeömlés közelébe, hogy a CO2 ne kerüljön ki a helyiségből azonnal. 
  • A zsák 2-3 nap alatt 25-30 fok közötti optimális hőmérsékleten kezd termelni szén-dioxidot. 
  • Fontos az optimális páratartalom; ezért, ha a tasakban túl sok nedvesség található, egyszerűen szúrja át a táska alját, hogy a felesleges nedvesség el tudjon távozni. 
  • Ne lógjon lámpák vagy más hőforrások közelében.
  • Ajánlott szoba mérete: 5 m2 - 15 m2.
 
A zsákok 2-3 hónapig termelnek szén-dioxidot, a szellőztetéstől, a hőnedvességtől és a zsákban lévő lyukak mennyiségétől függően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!